Labor és un projecte de fotografia centrat en les persones i el seu espai de treball, com els defineix i els identifica.
Una incursió en el context laboral i el lloc que ocupa en la vida de persones properes. Té la intenció de posar al mateix nivell tots els perfils professionals incloent els col.lectius amb minusvalies.
Una noció del treball com un bé escàs i preuat, anhelat i vital, que ens dignifica i ens manté compromesos a un ideari o modus vivendi que dóna sentit a les nostres vides.
Una recerca sobre l’ergonomia de l’espai de treball i de com aquest ens conforma i ens dóna protecció i seguretat. És una una pell protectora que refleteix la nostra identitat i la memòria col.lectiva del pas del temps.
L’espai de treball enquadrat en un pla fix on els laborants mostren amb la seva mirada plena i tranquila cap a la llum exterior una posició natural, sincera, generosa, sense cap mena de màscara. Una mirada que anhela llibertat i busca la claror que ens cal i ens alimenta. Un moment de pausa i plenitud, de comunió i equilibri entre la nostra existència i l’espai d’acció.
Una immersió en la intimitat de la feina per tal de repensar i compartir els secrets de la nostra biografia. Un desig de reprendre les coses des del principi, partint d’allò que ens emociona, que ens il.lusiona i que ens fa vibrar, des d’allò més essencial i autèntic de les persones. Una voluntat de valorar i defensar el que som o volem ser.
En definitiva, posar l’accent en les persones i el seu marc d’actuació.